Första gången på fotvård

Godmorgon bloggen!

Måndagen är nu mera ett minne blott och visst känns det härligt att ha fått den dagen avklarad, nu tar vi ytterligare ett steg mot helgen och jag har faktiskt planerad saker varje eftermiddag fram till fredag. Med andra ord så tror jag att den här veckan kommer gå riktigt snabbt. Först ut på schemat är fotvård i Karlshamn och jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig med tanke på att det är första gången som jag går på fotvård. Jag har på egen hand försökt att bibehålla fötternas hälsa och det har hittills gått väldigt bra, men på senare tid har jag fått sprickor i hälen och det gör faktiskt lite ont när jag promenerar så det är lika bra försöka få det korrigerat så fort som möjligt. Det som jag är lite rädd för är att jag ska låta någon annan röra mina fötter, jag är extremt känslig så det kan bli lite spännande. När jag var barn så fick min mamma klippa mina naglar när jag låg och sov, det var ända gången som någon fick röra vid mina fötter. Förhoppningsvis så är jag inte lika kittlig längre men man vet aldrig, det är inte så att jag låtit någon prova. När jag behandlar mina fötter själv så brukar jag oftast ta ett fotbad och sen smörja in fötterna med en kräm, på sätt bibehåller jag fuktigheten och undviker eventuella sprickor eller förhårdnader. Jag vet inte riktigt varför som det har bildats sprickor men antar att det kanske krävs lite mer än ett bad och kräm för att få bort det, vi får se om jag kan få lite inspiration genom att gå på fotvård. Om jag skulle ta och se vad Karlshamn har att erbjuda i det vackra vädret, det går ju inte att sitta inne en dag som denna.