M.E.S Sverige

God morgon alla mina underbara läsare och vänner, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra start på denna vecka och att ni njuter till fullo av värmen och solen. Jag tänkte idag att jag skulle ta och skriva ett inlägg om det här med att hitta en bra flyttfirma i Solna med omnejd, då detta verkar vara ett ämne som många av er har en del frågor och funderingar kring. Ni är nämligen en hel del som har nämnt i kommentarerna här på min blogg att ni har haft en del problem när det kommer till att välja flyttfirma inför flytt och då jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, tänkte jag nu tipsa er om M.E.S Sverige, ett företag som jag verkligen har kommit att älska när det kommer till flytt. Som ni säkert redan har lite koll på, då jag har nämnt det en del här på bloggen, flyttade jag, min sambo och vår dotter för inte så länge sedan. Vi har flyttat många gånger under vårt förhållande, och anlitat flera olika flyttfirmor. Många av de företag som vi tidigare vänt oss till har dock visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts jobbigt. Man vill ju att en flytt ska gå så smidigt som möjligt.

De anställda hos M.E.S Sverige är otroligt kunniga när det kommer till kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värderar högt hos ett företag. Detta får mig alltid att känna mig väldigt trygg och säker. De visade sig även vara riktigt erfarna och kunniga inom sitt yrke, och flytten gick hur bra som helst. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Haninge, Huddinge, Botkyrka, Linköping, Norrköping, Solna, Södertälje, Tyresö eller Täby med omnejd att vända er till just M.E.S Sverige.