Behöver införskaffa mig persienner

Hejsan bloggen!

Jag har beslutat mig för att köpa persienner och detta efter många dagar utan ordentlig sömn. Det hela började för några veckor sedan när solen frekvent började titta fram i Täby, jag hade inte riktigt förberett mig på att det skulle bli ljust så pass tidigt på morgonen. Med tanke på att jag oftast jobbar kväll så vill jag gärna få tillräckligt med sömn så att jag orkar av kvällspasset, men det är ju i princip omöjligt när solen lyser upp hela sovrummet redan klockan sex på morgonen. När jag kommer hem vid midnatt så tar det ett par timmar innan jag hinner komma ner i varv och kan somna. Vanligtvis brukar jag somna vid två tiden och att då vakna vid sju innebär ungefär fem timmars sömn vilket så klart inte är rimligt. Därför behöver jag riktigt bra persienner som gör att det förblir mörkt under hela morgonen och egentligen hade nog det bästa varit att också skaffa ett par gardiner som förhindrar solljus från att komma in. Jag kan efter en arbetsdag sova fram till klockan lunch om rummet har rätt förutsättningar, då känner jag mig helt utvilad och kan klarar utan några som helst problem att arbeta hela kvällen. Nu den senaste veckan så har jag varit helt slut och sömnbrist i kombination med att all pollen börjar ta fart gör det väldigt jobbigt. Innan jag kilar iväg till jobbet så måste jag mäta upp fönstrets bredd så att jag köper rätt persienner, sen vet jag inte riktigt vart i Täby som man ska åka för att hitta persienner. Det kanske är så att man måste ringa någon form av hantverkare som får komma hem och ordna det åt mig. Jag får nog kolla upp det innan jag gör någonting mer, ha en trevlig dag!